Jiří Krampol se doma trápí s manželkou: Tohle nekompromisně zakázal!

Hana Krampolová s mužem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. listopadu 2019 10:32 | Aktualizováno: 22. listopadu 2019 16:21

Z Jiřího Krampola už je čtrnáct dní opět starostlivý manžel, jelikož má svou Hanku konečně doma z léčebny. Na velkou idylu to ale zatím nevypadá. Oblíbený herec a moderátor promluvil o tom, jak skoncovali s cestováním.

Na den přesně před dvěma týdny propustili doktoři Hanu Krampolovou z léčebny domů, do péče jí tedy dostal její manžel Jiří Krampol. Známý bavič dopředu varoval, že v tomhle případě s ním moc zábavy nebude. Manželce vzkázal, že ji kontrolovat nehodlá, tudíž je jen na ní, jak se v současné situaci zachová.

Zároveň se nechal slyšet, že bude své ženě neustále vymýšlet nějaký program. Jedna oblíbená kratochvíle manželů už v ní ale s velkou pravděpodobností nebude mít místo. Krampol si totiž sám v podstatě zakázal cestování do dalekých exotických krajin.

„Cestujeme rádi, ale teď už mi vadí letiště. Měl jsem přetržený vaz a chůze je pro mě utrpení, hlavně ze schodů, a ty štreky na letištích, to už pro mě není,“ prozradil Krampol v rozhovoru pro ahaonline.cz. „Procestovali jsme toho hodně. Byli jsme na Havaji, v Jihoafrické republice, na Kanárských ostrovech asi třicetkrát, jezdili jsme na Džerbu,“ dodal.

Na poslední společnou dovolenou v exotice nebude mít herec a moderátor nejlepší vzpomínky. Na dovolené v Tunisku jeho žena Hanka zkolabovala a skončila v nemocnici. Po návratu domů tak vedla nejkratší cesta do léčebny, kde jí lékaři dávali znovu dohromady.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová