Ivana Gottová zuří kvůli poctě Gottovi! Prsty v tom měla i Csáková!

Karel Gott a Ilona Csáková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. listopadu 2019 8:45 | Aktualizováno: 22. listopadu 2019 12:13

Management legendárního zpěváka potvrdil, že si Karel Gott přál, aby se po jeho smrti uskutečnil vzpomínkový koncert, zatím k tomu ale neuzrál čas. Přesto už se jedno takové vystoupení mělo konat. Účastnit se ho měla i Ilona Csáková. Jak to s ním dopadlo?

Jak vás stars24.cz již informoval, vdova Ivana Gottová se ohradila proti praktikám těch, kteří se snažili vydělat na smrti jejího manžela pořádáním vzpomínkových koncertních poct věnovaných jeho památce. „Vydělávat na jménu Karla Gotta v době hlubokého smutku je z našeho pohledu nepřípustné,“ vzkázala mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

Pátrání ukázalo, že na Slovensku je jeden takový koncert s názvem Pocta Karlu Gottovi v plánu. Měl se konat 21. prosince v Bratislavě a účastnit se ho měla mj. Ilona Csáková, kterou pojí s Ivanou Gottovou přátelství. Není proto divu, že se rozhodla reagovat.

„Poprvé mě oslovili těsně před Karlovou smrtí, že to bude vánoční koncert. Pak to ale přejmenovali na Poctu Karlovi, o čemž jsem nevěděla. Myslím, že z pietních, právních i morálních důvodů by se to konat nemělo. Ani nemám žádnou smlouvu, takže nad tím nepřemýšlím. Úplně jsem to vypustila. V každém případě by si měli získat souhlas pozůstalých,“ řekla dle blesk.cz zpěvačka.

Zmíněný web také zjistil, že společnost Ticketportal, která na akci prodávala vstupenky, potvrdila, že Pocta Gottovi byla v původním termínu zrušena. Pořadatel ale počítá s tím, že se uskuteční jindy.

Témata: Ivana Gottová Ilona Csáková Karel Gott