Jiřina Bohdalová v nemocnici: NOVÉ INFORMACE!

Jiřina Bohdalová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. listopadu 2019 8:22 | Aktualizováno: 22. listopadu 2019 11:48

Nejnovější informace ukázaly, jak to na konci pracovního týdne vypadá s pobytem Jiřiny Bohdalové v nemocnici, kde skončila kvůli vážným zdravotním problémům. Jak v případě populární herečky rozhodli lékaři?

Jak už vás stars24.cz informoval, Jiřina Bohdalová skončila před pár dny kvůli náhlým střevním potížím v nemocnici. Její zdravotní stav se podle všeho zhoršil tak rychle, že nic netušili ani její nejbližší přátelé.

„Dozvěděl jsem se to asi před hodinou a musím říct, že mě to opravdu velmi zaskočilo. Nevím, co se stalo, ale hned jí zavolám!“ svěřil se serveru ahaonline.cz Michal David. Veškerá jeho snaha však byla marná, legendární herečka telefon nezvedala.

Zmíněný web však nakonec přinesl dobrou zprávu. Hvězdě stříbrného plátna se ulevilo natolik, že lékaři ve čtvrtek rozhodli o jejím propuštění do domácího léčení. Jelikož ale chtěla mít klid, žádné hovory nepřijímala.

Bohdalové se poslední dobou lepí smůla na paty. Během nedávné zádušní mše za Karla Gotta (†80) řečnila pod prášky kvůli náběhu na zápal plic. Loni si zas přivodila dva úrazy. Nejprve spadla ze schodů, koncem minulého roku pak měla v ortéze kotník. Chvíli dokonce musela jezdit na vozíku.

Témata: Jiřina Bohdalová Michal David