Anička Slováčková tohle nechtěla: Osvěta o rakovině se otočila proti ní!

Anna Slováčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 20:11 | Aktualizováno: 21. listopadu 2019 22:59

Anička Slováčková se s rakovinou pere statečně a vzhledem ke své popularitě se o nemoci rozhodla dělat osvětu. Jenže ji úplně nedomyslela. Jedna z fanynek se ozvala, aby jí vyčetla jednu chybu.

Anička Slováčková šokovala spoustu lidí svým entusiasmem a pozitivním přístupem, kterým reagovala na hrozivou diagnózu. Před několika týdny se totiž dcera slavných rodičů dozvěděla, že má rakovinu prsu. Přesto se, mnohdy se sebezapřením, snaží nadále pracovat.

Herečka a zpěvačka rovněž často mluví v médiích a snaží se inspirovat ostatní. Teď se ale ukazuje, že to může být i kontraproduktivní. „Moc vám držím palce, ale možná by nebylo špatné zmínit, že každý s rakovinou nezvládá vše, každý reaguje jinak,“ ozvala se Aničce na sociální síti jedna z fanynek.

„Opravdu slyším od kamarádky, která má rakovinu, že lidi jí říkají, že Anička Slováčková normálně pracuje, tak proč ty ne. Jde to, jen chtít. Ne vždy. Úplně chudina trpí,“ vysvětlila Slováčkové, co jí trápí.

„Samozřejmě naprosto souhlasím. To, že jsme každý jiný a každý zvládáme věc jinak, je naprostá samozřejmost. Netýká se to jen nemocí… Všichni jsme tu za sebe a musíme se řídit vlastním srdcem a tím, co nám naše vlastní tělo radí,“ vzkázala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková