Agáta Prachařová si stěžuje na zadaného Jakuba: TO PROSTĚ NENÍ FÉR!

Agáta a Jakub Prachařovi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 18:40

Jakub Prachař po rozpadu manželství dlouho nezahálel a rychle si za svou ženu našel náhradu, kterou našel opět mezi modelkami. Agáta Prachařová to z jednoho důvodu těžce nese. Stěžuje si na neférové chování.

Agáta Prachařová má v posledních dnech pocit, že se proti ní spikl snad celý svět. Stěžuje si především na novináře, protože se píše o její pokažené schůzce s neznámým mužem, o kterém tvrdí, že rozhodně nešlo o nápadníka. Zloba se ale pomalu začíná obracet na jejího stále ještě právoplatného manžela Jakuba.

Prachař byl totiž na rozdíl od ní na poli vztahů úspěšný a už si našel novou partnerku, elitní topmodelku Denisu Dvořákovou. Právě tento fakt leží dvojnásobné mamince evidentně v žaludku.

„Mně na tom přijde nejhorší to, že oni vidí jeho a všem to přijde v pořádku. Já když jdu s někým na večeři, tak je z toho haló. To mi přijde hrozně nefér, protože já na rozdíl od něj žádný vztah nemám a ani ho nehledám,“ vzkázala Prachařová prostřednictvím Top Star magazínu.

Sama přitom zatvrzele tvrdí, že zatím nikoho nového nehledá. „Dlouholetý vztah, který jsem měla sedm let, se musí prostě odžít. Nejde to přeskočit do něčeho jiného. Tedy já to tak mám,“ řekla moderátorka, která už dříve potvrdila, že rozvodu s manželem nic moc nebrání.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař