Pyšný otec Karel Gott (†80): Dcera Charlotte vydělala majlant!

Charlotte Gottová na vyhlášení cen Český slavík 2016 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 17:53 | Aktualizováno: 23. listopadu 2019 22:10

Karel Gott by byl na svou dceru hrdý. Jeho dcera Charlotte vyráží ve stopách Mistra a dělá díru do světa jako zpěvačka. Dokonce už si tím podle všeho slušně vydělává. Na kolik si už prý přišla?

Karel Gott (†80) stihl před smrtí popostrčit dceru Charlotte k tomu, aby se vydala v jeho šlépějích a věnovala se hudbě, když s ní nahrál mimořádně úspěšný duet Srdce nehasnou. K dnešnímu dni má videoklip na YouTube 28 milionů zhlédnutí, a tak jí jako interpretce písně náleží pořádný balík.

Podle informací uvedených serverem extra.cz vydělá majitel kanálu za milion zhlédnutí 550 až 700 eur. Při současném počtu přehrání by tedy šlo o 400 tisíc až půl milionu korun. Záleží ovšem na individuální dohodě rodiny Gottových s vydavatelstvím Supraphon.

Zmíněný web se ale domnívá, že zpěvák formátu Karla Gotta mohl vyjednat i více než obligátních 20 procent příjmů z YouTube. Zároveň ale platí, že kvůli „malosti“ českého trhu jsou zde výdělky interpretů na této platformě násobně nižší než v zahraničí.

„Určitě by všechny peníze světa vyměnila za to, aby tu s ní tatínek ještě dál byl, ale to bohužel nejde. Nicméně touhle dojemnou písničkou na sebe výrazně upozornila a otevřela si dokořán dveře do showbyznysu,“ uzavřel toto téma pro extra.cz nejmenovaný hudební producent.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott