Kristelová slaví: Řepka „propašoval“ z vězení nejhezčí dárek!

Kateřina Kristelová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 13:42

Kateřina Kristelová dnes slaví kulaté narozeniny, je jí 40 let. Bezpochyby by u sebe ráda měla Tomáše Řepku, kterého ale soud odmítl propustit z vězení. Přesto dostala právě od něj ten nejhezčí dárek.

Den čtyřicátých narozenin si Kateřina Kristelová nejspíš představovala jinak, třeba s partnerem Tomášem Řepkou po boku. Soud jej ale před několika dny odmítl podmínečně propustit na svobodu. Moderátorce tak zbyl instagramový profil, kde mohla napsat, jak se momentálně cítí.

„Doba plná omylů. Věk, kterého jsem se tolik bála, mi umožnil se osvobodit. Od všeho. Od názorů samozvaných soudců, kteří se mně a mému partnerovi věnují u piva i klávesnice. Zjistila jsem, že sociální sítě můžou sloužit mně, ne já jim,“ svěřila se dnešní oslavenkyně dle super.cz.

Tohle zjištění prý Kateřině umožnilo věnovat se životu a jeho smyslu. „Dceři a Tomášovi, který mně dal ten nejhezčí dárek. Přesadil mě do svého světa, kde existuje láska a důvěra. Naučil mě, že má smysl se bránit, protože můžete vyhrát i boje, o kterých vám všichni budou tvrdit, že jsou předem prohrané. Pár už jich máme za sebou,“ konstatuje Řepkova životní partnerka.

„Pravá láska překoná všechno, zatímco vaši kritici se svými příkladnými vztahy budou v tu dobu dávno sami. Není větší bohatství, než se spolehnout jeden na druhého za jakékoliv situace. K dozrání vede cesta přes překážky a taky přes smíření s osudem. Přes pochopení, že nikomu nemusíte dokazovat pravdu. A přes odpuštění. Můžete žít jakkoliv nestandardně. Pokud to unesete,“ vzkázala Kristelová.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka