Noční můra Jiřího Krampola: To už se nesmí opakovat!

Jiří Krampol, herec a moderátor 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 11:11

Už pěkných pár dní je Hana Krampolová z léčebny zpátky doma a o žádných problémech jsme se zatím nedozvěděli. Jiří Krampol má ale na paměti, co všechno už se svou manželkou zažil. Může se to ještě opakovat?

Hana Krampolová byla nedávno konečně propuštěna z léčebny domů. Všichni věří, že tentokrát už se zodpovědně vyhne jakýmkoliv dalším problémům, jelikož vždy litovali jejího manžela Jiřího Krampola, který si toho s ní v posledních letech vytrpěl dost. Server ahaonline.cz přinesl souhrn všech extempore bývalé učitelky.

Začalo to „nevinně“ v letech 2011 a 2012. Krampolová byla nejprve dvakrát přistižena při krádeži v obchodě. Daleko větším zásahem pro psychiku manželky známého baviče však byla smrt její maminky. Hanka se dle serveru později nechala slyšet, že právě tehdy začala popíjet a ládovat se prášky.

Do toho všeho přišly zdravotní potíže způsobené vážnými úrazy ramene, kolene a kotníku. Psychika dostávala zabrat, až Krampolová předloni v létě skončila na psychiatrii. Šla tehdy na detox, ale výsledky se nedostavily. Slib, že se do blázince nechce vrátit, se nevyplnil.

Letos na jaře přišly kritické chvíle. Několik kolapsů, přičemž jeden z nich nastal během dovolené v Tunisku, značily, že je zle. Manželka oblíbeného herce a moderátora se musela jít léčit. Vystřídala několik zařízení a domů ji lékaři propustili až počátkem tohoto měsíce.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová