Agáta Prachařová na útěku: Zkažené rande ji rozhodilo!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 8:45

Agáta Prachařová evidentně není po pokaženém rande, na které vyrazila poprvé od rozchodu s manželem Jakubem, ve své kůži. Sice se konečně ukázala na veřejnosti, ale bylo znát, že ji nevydařená schůzka pořádně rozhodila.

Agáta Prachařová se před několika dny nechala přistihnout s neznámým mužem. Jedni měli jejich schůzku za její první rande od rozchodu s manželem, jiní byli o něco opatrnější. Sama modelka a moderátorka se zachovala dost podivně.

Zprvu měla sama tvrdit, že jí novináři pokazili romantickou schůzku, pak otočila a začala zapírat. Svou reakci doplnila fotografií s výmluvným gestem v podobě zdviženého prostředníčku. „To jsem se zase dneska pobavila. Ať žijou novináři!“ vzkazovala.

Když se jí právě novináři pokusili konfrontovat, vyšlo najevo, že opět změnila taktiku. „Nebudu na nic odpovídat. Nic nevím,“ odpovídala dle serveru expres.cz na veškeré otázky týkající se jejího osobního života.

Podle zmíněného webu teď zní obhajoba Prachařové následovně: „Žádné rande, jak se psalo, žádná seznamka, žádné první zkažené rande.“ Tak uvidíme, jestli se nakonec ukáže, kdo mluvil pravdu.

Témata: Agáta Hanychová