Karel Gott (†80): Poslední přání Mistra ODHALENO!

Karel Gott 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 8:22 | Aktualizováno: 21. listopadu 2019 15:00

S každým dalším dnem vyplouvá na povrch, co všechno ještě před svou smrtí stihl zpěvák Karel Gott. Mimo jiné napsal knihu nebo dotočil dokument, managementu navíc prozradil své poslední přání. O co jde?

Od smrti Karla Gotta (†80) ještě neuplynuly ani dva měsíce a už se prý první lidé snaží na jeho jménu vydělávat. Management zesnulého zpěváka zjistil, že se začínají promýšlet, připravovat, dokonce už i realizovat. Proto cítil jako povinnost se jménem vdovy Ivany Gottové ozvat.

Veškeré takové snahy označili lidé z nejbližšího okolí Mistra za nepřípustné. Zároveň ale prozradili, že sám Gott si realizaci koncertní pocty přál. „Chceme ubezpečit všechny, že Karel Gott si velmi dobře uvědomoval, že by svým fanouškům chtěl a měl dát možnost zavzpomínat na něj i tímto způsobem,“ uvedla na webu mluvčí Aneta Stolzová.

„Proto již o takovém koncertu sám přemýšlel a jeho přání, včetně konkrétní podoby, sdělil nám, jeho managementu. Oznamujeme proto, že management takový koncert určitě v budoucnu uspořádá a bude přesně podle představ Karla Gotta,“ dodala.

Na jakékoliv další podrobnosti si musíme počkat, je však velice pravděpodobné, že k organizaci vzpomínkového koncertu dojde příští rok.

Témata: Karel Gott Aneta Stolzová