Karel Gott (†80): Milionové překvapení pro Dominiku!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. listopadu 2019 13:41 | Aktualizováno: 22. listopadu 2019 21:58

Dominika Gottová se po smrti tatínka Karla Gotta odmítá vzdát bez boje dědictví, které podle všeho připadne vdově Ivaně. Sám Mistr ale ještě nedávno chystal pro svou nejstarší dceru překvapení v hodnotě milionů korun. Jak to s ním dopadlo?

Karel Gott (†80) si zakládal na tom, aby měl se všemi členy své nejužší rodiny dobré vztahy. I proto pozval jen pár týdnů před smrtí, kdy už na tom nebyl moc dobře, k sobě domů na Bertramku i obě dvě nemanželské dcery. O Dominiku a Lucii se vždy snažil postarat, každá z nich se ale zachovala po svém.

Slovenský server casprezeny.sk připomíná, že s druhorozenou Lucií nikdy nebyly žádné potíže. Mistr se nejprve postaral o řádnou výchovu dcery, její matce koupil byt. To samé pak udělal i pro Lucii, když dospěla a měla před svatbou. Mladší z holek údajně dostala byt za 6 milionů korun.

Podobně se zachoval i k Dominice a její matce, ty ale tak dobře hospodařit neuměly. Gott přesto nezlomil nad nejstarší dcerou hůl. Když před pár lety na nějaký čas opustila finského manžela Tima a vrátila se do Prahy, Slavík pro ní prý chystal další dárek.

Podle zmíněného webu se chystal koupit dceři další byt, tvrdit to měla zpěvákova účetní. Karel Gott měl vyhlédnutý byt za 8 milionů korun, ale ze dvou důvodů z koupě sešlo. Účetní pro něj přestala pracovat, sám Mistr pak onemocněl rakovinou a měl úplně jiné starosti. Dominika tak odešla s prázdnou.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová