Jiřina Bohdalová: VÁŽNÉ ZDRAVOTNÍ POTÍŽE!

Jiřina Bohdalová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. listopadu 2019 8:44 | Aktualizováno: 23. listopadu 2019 22:13

Osmaosmdesátiletá Jiřina Bohdalová leží v nemocnici! Českou hereckou legendu postihly na konci minulého týdne vážné zdravotní potíže, kvůli nimž musela být hospitalizována. Jak to s herečkou vypadá po pár dnech na nemocničním lůžku?

Ačkoliv je Jiřině Bohdalové už 88 let, zdravotní potíže závažnějšího charakteru se jí až na výjimky vyhýbaly. Nedávno to byla naopak ona, kdo se obával o zdraví své čtyřiašedesátileté dcery Simony Stašové. V těchto dnech je to ale naopak.

Podle informací serveru blesk.cz je legendární herečka od neděle večer v nemocnici. Najevo to vyšlo během velkolepé oslavy 45 let fotbalové Amfory, což je tým známých osobností ze šoubyznysu, v Divadle Hybernia.

Jak dodává web expres.cz, Bohdalovou na místě zastupoval její vnuk, který potvrdil, že babička je hospitalizovaná v nemocnici. Herečka má údajně střevní potíže, ale její stav se podle všeho zlepšuje. Do konce pracovního týdne by měla být propuštěna domů.

Bohdalovou zradilo zdraví i v říjnu, a to v jednu z nejméně vhodných chvil. Na zádušní mši za zpěváka Karla Gotta, kde měla dojemnou smuteční řeč, řečnila pod prášky kvůli náběhu na zápal plic.

Témata: Jiřina Bohdalová