Tereza Kostková: Nevídaný trapas ve StarDance!

Tereza Kostková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. listopadu 2019 15:41

Tereza Kostková patří ke StarDance už neodmyslitelně. Pořad moderuje od jeho začátků, a tak by málokdo čekal, že se jí po všech těch letech může stát nějaký trapas. Účastníci jubilejní desáté řady toho byli svědkem.

Miroslav Hanuš a jeho taneční partnerka Adriana Mašková o uplynulém víkendu vypadli ze StarDance a začali se tak trochu vyřizovat účty. Nejprve se ozval populární herec a režisér, který přesně pojmenoval to, co se mu na televizní taneční soutěži nelíbilo.

Tanečnice zase vynesla ze zákulisí historku o trapasu oblíbené moderátorky pořadu. „Při první generálce měla Tereza Kostková takové hrozně velké a široké kalhoty a vysoké podpatky a povedlo se jí z toho předposledního schodu spadnout, tak jako si kleknout na zem před ten orchestr,“ prozradila v živém vysílání na facebooku.

„Všichni jsme se uklidnili, že je to normální, když se to může stát i Terezce, která je tam deset let,“ dodala Mašková a její taneční parťák přikyvoval. „Chyba polidšťuje,“ dodal Hanuš, který o tom ví své. Porotci mu totiž spoustu chyb pravidelně vyčítali.

Kostková tvoří s Markem Ebenem nerozlučnou moderátorskou dvojici od první řady StarDance, oba spolu přežili i zemětřesení před právě probíhající desátou řadou. Televizní diváci si bez nich taneční soutěž zkrátka neumějí představit.

Témata: Tereza Kostková StarDance