Jan Koller: ROZVOD po 15 letech!

Jan Koller a jeho manželka Hedvika 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. listopadu 2019 13:10 | Aktualizováno: 19. listopadu 2019 16:21

Jan Koller to dotáhl do konce. Nejlepší střelec v historii české fotbalové reprezentace se po 15 letech rozvedl s manželkou Hedvikou, se kterou má dvě dcery. Jak rodina po rozvodu funguje?

Na jaře letošního roku vás stars24.cz informoval, že se někdejší útočník fotbalové reprezentace Jan Koller rozvádí s manželkou Hedvikou. Prozradil, že si spolu už dlouho nerozuměli. Tehdy také říkal, že rozvod je ve finální fázi, další detaily si nechával pro sebe. Na povrch vyplavaly až nyní, v polovině listopadu.

To už byl totiž vytáhlý kanonýr o poznání sdílnější. „Teprve nedávno se všechno vyřešilo, takže už jsem rozvedený,“ potvrdil podle webu isport.blesk.cz během víkendové návštěvy britského Londýna, kde už mu dělala společnost jeho nová přítelkyně.

Manželství s Hedvikou, kterou kontroverzně přebral reprezentačnímu spoluhráči Pavlu Horváthovi, končí po 15 letech. Exmanželé spolu měli dvě dcery – šestnáctiletou Hedviku a jedenáctiletou Kateřinu.

„Děti máme ve střídavé péči, vždy jsou týden v Monaku, dva týdny jsme v Česku?“ prozradil Koller, jak teď rodina funguje. Nějaké velké neshody nepanují ani mezi ním a bývalou ženou. „Náš vztah je normální,“ konstatuje fotbalista.

Témata: Jan Koller