Vévodkyni Meghan palác vyčinil: Na Archieho kašleš!

Princ Harry, vévodkyně Meghan a syn Archie 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. listopadu 2019 12:33

Skloubit královské a mateřské povinnosti není jednoduché, což v uplynulých měsících na vlastní kůži poznala vévodkyně Meghan. V paláci jí dokonce vyčinili, že na malého Archieho vlastně tak trochu kašle. Co se s tím manželka prince Harryho rozhodla udělat?

Princ Harry a jeho žena Meghan si v posledních týdnech roku vybrali dlouho očekávanou dovolenou, jejíž valnou část chtějí strávit v USA. Královně Alžbětě dokonce oznámili, že nemají v plánu ani společnou rodinnou oslavu Vánoc na privátním sídle panovnice v Sandringhamu. Zatímco někteří Britové to vnímají jako zradu tradic, v paláci si všichni oddechli.

Nikdo přitom neoslavuje, že budou mít zrzavého prince a jeho manželku z krku. Všichni v paláci ale páru doporučovali, aby si vzal volno. Harry a Meghan si toho prý letos naložili opravdu hodně a riskovali v očích členů rodiny i podřízených vyhoření.

„Vévodkyně pracovala na magazínu Vogue a na módní kolekci, přesto byla stále v kontaktu s úřadem, účastnila se každotýdenních mítinků. Říkali jsme jí: ‚Takhle mateřská dovolená nevypadá, musíš zvolnit‛,“ prozradil zdroj nedělníku Sunday Telegraph.

Do toho všeho se ale Meghan snažila popohnat vznik vlastní charitativní organizace vévody a vévodkyně ze Sussexu. „Říkali jsme jí, že s tou nadací není kam spěchat, ať se raději nadechne,“ dodal informátor. Pár si tyto rady vzal k srdci až nyní, kdy si konečně udělá trochu víc času i na malého Archieho.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)