Ivana Gottová ztrácí trpělivost: OSTRÁ VÝMĚNA NÁZORŮ!

Gottová, Ivana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. listopadu 2019 11:53 | Aktualizováno: 21. listopadu 2019 22:47

Ivana Gottová nemá chvíli klidu a na vině jsou i nejvyšší představitelé tohoto státu, respektive jejich podřízení. Vdova po zesnulém zpěvákovi se pustila do výměny názorů s hradním mluvčím Jiřím Ovčáčkem. Jak to dopadlo?

Ivana Gottová si po smrti manžela Karla Gotta (†80) snaží bedlivě střežit soukromí. Na veřejnosti se neobjevuje, komunikuje především prostřednictvím rodinné mluvčí. Když se však minulý týden stalo něco, co jí pořádně rozzlobilo, neváhala se ozvat.

Vdovu naštvalo vynesení soukromé korespondence, o které se postarali lidé z Pražského hradu. Konkrétně to byl mluvčí Jiří Ovčáček, který na sociální síti zveřejnil znění děkovného dopisu, který Gottová adresovala prezidentovi Miloši Zemanovi. Pustili se do něj kvůli tomu nejen obyčejní lidé, ale nakonec i sama autorka psaní.

„Paní Ivana Gottová považuje nadále vyslovená poděkování za správná, pro medializaci soukromé korespondence však nevidí důvod a nenese odpovědnost za jednání jiných osob,“ vzkázala vdova prostřednictvím mluvčí Anety Stolzové na webových stránkách svého muže.

Mluvčí Ovčáček byl s kritikou ze strany Ivany Gottové konfrontován, rozhodl se ji ale moc nekomentovat. „Mohu poznamenat pouze jediné, že panu prezidentovi udělal dopis radost a potěšil ho. Paní Ivaně Gottové tedy náleží velké poděkování,“ řekl serveru idnes.cz.

Témata: Ivana Gottová Jiří Ovčáček Miloš Zeman