Agáta Prachařová: Identita tajného ctitele odhalena!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. listopadu 2019 9:22

Agáta Prachařová byla minulý týden přistižena na schůzce s tajným ctitelem, který se ale vylekal, když zjistil, že jsou v hledáčku médií. Přesto se nakonec podařilo vypátrat, o koho jde. Kdo uvízl v síti modelky a moderátorky?

Agáta Prachařová se minulý týden vrátila do hry, když si vyrazila na první rande od chvíle, co se její manželství rozpadlo. Krátce předtím sice dvojnásobná maminka tvrdila, že syn Kryšpín by nikoho nového domů nepustil, přesto to zkusila. Moc dobře to ale nedopadlo.

Když ji totiž v úterý večer přistihli v luxusní pražské restauraci s neznámým mužem, její ctitel si pozornost médií moc neužíval. Romantická schůzka tak nakonec skončila fiaskem, což zprvu nezastírala ani modelka a moderátorka. „Zkazili jste mi první rande,“ láteřila. Po chvíli ale přišla s verzí, že se jen sešla s kamarádem.

Ať je to ctitel, nebo jen kamarád, server expres.cz se rozhodl dopátrat identitu neznámého muže. Údajně má jít o movitého podnikatele Ondřeje Čubu, který má podezřele podobné koníčky jako Prachařová, např. její milované surfování. Podle webu jde rozhodně o dobrou partii.

Novou známost si našel už i Agátin manžel Jakub Prachař, který byl v tomto směru první. Už před časem vyšlo najevo, že herec a moderátor randí s elitní topmodelkou Denisou Dvořákovou.

Témata: Agáta Hanychová