Gabriela Koukalová: Slova o poměru s tanečníkem přímo z jejího okolí!

Martina Prágra 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. listopadu 2019 8:48 | Aktualizováno: 20. listopadu 2019 10:37

Gabriela Koukalová a Martin Prágr se v posledních dnech kromě tance musí vypořádat i s aférou, která vypukla minulý týden. Oba taneční partneři sice vylučují, že by mezi nimi bylo něco víc, z okolí biatlonistky ale zazněla zajímavá slova.

Gabriela Koukalová i její taneční partner ze StarDance Martin Prágr už vysvětlovali, jak se mezi nimi věci mají. Poté, co byli minulý týden společně přistiženi ve volném čase, to vlastně udělat museli. Přímo z okolí biatlonistky ale teď zazněla poměrně překvapivá slova.

„Ty vztahy ve StarDance jsou na hraně blízkého přátelství, které tam mají všechny páry. Že by spolu měli Gabriela a Martin poměr nemůžu potvrdit, ať je mezi nimi cokoliv, týká se to jen jich,“ řekl extra.cz manažer Koukalové Václav Kořán.

Toho pojí přátelství i s manželem biatlonistky, a tak má o všem informace z první ruky. Řeší manželé doma nějaké problémy? „Tím, že má blízko k Petrovi Koukalovi, kterého znám, tak rozhodně můžu říct, že nevím o tom, že by měl doma rozvodovou krizi,“ prozradil.

Kořán připomněl, že Koukalová a Prágr nejsou jediným párem, který byl přistižen i „mimo StarDance“. O detailech jejich pobytu v penzionu se ale moc bavit nechtěl. „Můžeme akorát spekulovat nad tím, co se tam dělo a nedělo, to je tak celé. Rozhodně to není o tom, že by si spolu někde zaplatili privát,“ dodal na závěr.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance