Ivana Gottová a dědictví: Všechny trumfy drží v rukou!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. listopadu 2019 8:23 | Aktualizováno: 19. listopadu 2019 22:20

Od smrti Karla Gotta uplynul už měsíc a půl, a tak se pomalu blíží chvíle, kdy bude definitivně rozhodnuto o otázce dědictví. Zdá se, že všechny trumfy v rukou drží vdova Ivana Gottová. A co Mistrova nejstarší dcera Dominika?

Proces vyřízení pozůstalosti obvykle trvá několik měsíců, jinak tomu není ani v případě tak vážené osoby, jakou byl legendární zpěvák Karel Gott (†80). Většina lidí bere řízení jen jako formalitu, protože se očekává, že téměř veškerý majetek připadne do klína vdově Ivaně Gottové. Jedna osoba se ale naděje nevzdává.

Dominika Gottová by si pro sebe ráda uzmula část dědictví po zesnulém tatínkovi. Jenže v době, kdy ještě žil, s ním podepsala dohodu, na jejímž základě se spolu vyrovnali už předem, a tak jí odborníci nedávají mnoho šancí na případný úspěch. Ivana Gottová vzejde z klání vítězně, pokud splní jednu podmínku.

Dědictví bude její, pokud se právě třeba s Dominikou nedohodne jinak. Právníci naznačili, že pro nejstarší dceru Mistra existuje šance, jak se stále ještě k něčemu dostat. Zrušení dohody s otcem sice možné není, dohoda s vdovou je ale stále na stole.

Jenže Dominika Gottová v něco takového nevěří. Napětí v rodině něco takového dost komplikuje. „Dohoda je asi bez šance,“ nechala se slyšet už před časem. Na miliony, nebo vilu na Bertramce, jak zněly požadavky jejího manžela Tima Tolkkiho, si může nechat zajít chuť.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová Karel Gott