Lucie Vondráčková přemýšlí o životní změně? Nebuďte tak vážná, vzkazují lidé!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. listopadu 2019 16:58 | Aktualizováno: 19. listopadu 2019 13:49

Do nového týdne je třeba vykročit správnou nohou. Dobře to ví i Lucie Vondráčková, a tak raději žádá o radu své věrné fanoušky. Evidentně totiž přemýšlí o velké životní změně, kterou rozhodně není dobré uspěchat.

Lucie Vondráčková už dlouho ví, že se na své fanoušky může spolehnout. Nedávno jí sice zaskočili svou upřímností při hodnocení její nezdařené komedie Perfect Kiss, pak ale opět přispěchali s nůší skvělých rad, když dvojnásobná maminka během pobytu v Kanadě onemocněla. Není tedy divu, že se na ně obrátila i na počátku pracovního týdne.

Na instagramu dnes zveřejnila fotografii s tmavými vlasy a příznivců se zeptala na jejich názor. „Změna je život?“ napsala v doprovodném textu herečka a zpěvačka a ihned spustila bouřlivou diskuzi, ve které sice převažují pozitivní reakce, ale najde se i pár odlišných komentářů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Lis 17, 2019 v 10:45 PST

„Pro mne lepší dříve… na téhle fotografii jste již vyzrálá žena… dříve stále mladá dívka,“ píše narovinu Jana. „Mně se na této fotce zdáte starší a taková moc vážná… V reálu je to určitě super, když se třeba smějete. Jinak jste takové sluníčko a vyzařuje z Vás pozitivní energie,“ dodává Aneta.

Zvlášť autorky těchto dvou komentářů si asi nevšimly, že Vondráčková už na začátku uvedla, že focení proběhlo již v roce 2016. O podobné změně na tmavovlásku zatím nejspíš maximálně přemýšlí.

Témata: Lucie Vondráčková