Jágr vyděsil fanoušky: Další slova o odchodu z ledu!

Jaromír Jágr 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. listopadu 2019 15:40

Jaromír Jágr už není nejmladší, nikdo se tedy nemůže divit, že ho při jeho vytížení trápí zdravotní potíže. Spekulace o možném konci kariéry se někomu zdají být přehnané, legendární hokejista ale pronesl další slova o odchodu z ledu.

Ještě v právě probíhající extraligové sezóně oslaví Jaromír Jágr 48. narozeniny, přesto se stále honí za pukem mezi mantinely. Vzhledem k jeho věku proto není divu, že už ho v nabitém programu někdy trápí zdraví, a tak se dokonce spekuluje o konci jeho veleúspěšné kariéry.

V sobotu Jágr informoval fanoušky na sociální síti, že kvůli zranění je v ohrožení jeho účast v nedělním utkání na ledě Olomouce. Hokejová legenda vynechala předzápasový trénink a s nelibostí přiznala, že „tělo začíná zlobit“. Na led zimáku v hanácké metropoli ale nakonec vyjel.

„Nakonec se mi to díkybohu nezhoršilo, je to OK. Ale bylo to těžké rozhodování,“ řekl serveru isport.blesk.cz po dvougólové výhře kladenských Rytířů. Zároveň ale naznačil, že zítra může být s jeho zdravotním stavem zase všechno jinak.

„Nejdřív vždycky začínám v lehkosti, nejdu do složitějších věcí. Čekám, až se to trochu zahřeje a podle toho se rozhoduju. Kdyby mě to začalo trošku bolet, hned bych odešel, protože by se mi to jinak protáhlo,“ dodal Jágr.

Témata: Jaromír Jágr