Kutil Tom opět v akci! Plekanec a Šafářová se připravují na miminko!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. listopadu 2019 15:01

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová finišují s přípravami na miminko, kterého se dočkají zhruba za měsíc. Tentokrát přiložil v domácnosti ruku k dílu především hokejista a ukázal, jak moc je zručný.

V očích řady lidí už Tomáš Plekanec vzorným otcem prostě nikdy nebude, jelikož nedokázal udržet pohromadě rodinu s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, s níž má dva syny. Existuje ale spousta důkazů, že se umí činit jako správný tatínek a hlava rodiny.

Už na začátku probíhajícího školního roku se na sociální síti pochlubil, že svým klukům složil věc, bez které by si neporadili s jediným domácím úkolem. „2. září, první školní den a dvojník kutila Tima úřadoval. Psací stůl. Tady se to mělo psát samo,“ komentoval tehdy hokejista svou zručnost na sociální síti.

V polovině listopadu se Plekanec činil s nářadím opět, aby sestavil kolébku pro svého třetího potomka. „Tak si myslím, že máme nachystáno. Tatínek příjemně překvapil, celou postýlku nám sestavil. Taky bych si tam lehla, když to vidím,“ hodnotila jeho výkon nastávající maminka Lucie Šafářová.

Tenistka, která se o uplynulém víkendu pochlubila rostoucím bříškem, má totiž už zhruba za měsíc termín porodu, a tak je nejvyšší čas na dokončení veškerých příprav. S Plekancem se v prosinci dočkají holčičky.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová