Leoš Mareš nevěřícně zíral na nový účes: Co to mojí Monice udělali?

Leoš Mareš s manželkou Monikou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. listopadu 2019 12:24

Monika Marešová zaskočila fanoušky opravdu razantní proměnou. Byla tak velké, že i její manžel Leoš Mareš musel nevěřícně zírat. Nakonec se ale ukázalo, že je všechno trochu jinak.

Monika Marešová má evidentně ráda překvapení. Když její manžel minulý týden ohlásil na příští rok další koncerty a sáhodlouze vysvětloval, co všechno bude nového, zastavila ho. „Proč to furt vysvětluješ? Ať přijdou a uvidí to, ne?“ popíchla oblíbeného moderátora, ať překvapení nekazí dopředu. Teď se rozhodla všechny fanoušky páru zaskočit sama.

Leoš Mareš totiž na sociální síti zveřejnil fotografii, na které má Monika krátké vlasy. „Krátké vlasy, dlouhý rozum,“ komentoval proměnu sám moderátor, který svou ženu označil za „chameleona“. Na sociálních sítích se hned spustila bouřlivá diskuze.

„Tohle je strašný,“ konstatoval jeden z uživatelů instagramu. „Ne,“ zastala se manželky moderátora žena, která má shodou okolností stejné příjmení jako Marešová za svobodna, tedy Koblížková. Našla se i další obhájkyně proměny. „Změna a sluší… Je to o zvyku… A rozhodně mladší… ne starší,“ napsala pod snímek.

Podle všeho ale nešlo o permanentní, ale pouze o přechodnou změnu. Marešovi se totiž zúčastnili galavečeru Kadeřník roku. Soudě podle dalších komentářů to od nich byla pěkná habaďůra. „Je to paruka,“ vzkázal jeden z diskutujících všem ostatním.

Témata: Monika Marešová (dříve Koblížková) Leoš Mareš