Vyděděná Pavlína Pořízková se nevzdává: Boj o dědictví začíná!

Pavlína Pořízková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. listopadu 2019 11:45

Pavlína Pořízková se před časem musela smířit se smrtí manžela Rica Ocaska, známého amerického hudebníka. Před pár dny se ale dozvěděla, že ji muž, s nímž se právě rozváděla, vyškrtl ze závěti. Modelka se ale dědictví vzdát nehodlá.

Zhruba dva měsíce zpátky zemřel americký hudebník Ric Ocasek, Čechům známý jako manžel modelky Pavlíny Pořízkové. Čtyřiapadesátiletá kráska se před několika dny dozvěděla velice nepříjemnou věc. Manžel ji před smrtí vydědil.

„Ustanovil jsem, že moje manželka nebude dědit, jelikož jsme v rozvodovém řízení. I když bych zemřel předtím, než bude náš rozvod finalizován, Pavlíně nenáleží nic z dědictví a nic jí neodkazuji, protože mě opustila,“ uvedl Ocasek v závěti. Modelka sice poté uvedla, že o obsahu dokumentu věděla, dědictví se ale bez boje vzdát nehodlá.

Podle informací serveru blesk.cz si Pořízková najala právníka, který jí má v otázce vyřízení pozůstalosti zastupovat. Zámořskými médii oslovení advokáti přitom konstatují, že má dobrou šanci si pro sebe ze 120 milionů něco ukrojit.

„Rozvod nebyl dokončen, v době jeho smrti byla stále jeho manželkou. A jako taková má, byť byla ze závěti vyškrtnuta, nárok na třetinu dědictví,“ konstatoval dle zmíněného webu právník John Morken a poukázal ještě na jednu věc: „Vždyť spolu dál žili. Byla to ona, kdo ho našel mrtvého, když mu nesla ranní kávu.“

Témata: Pavlína Pořízková Ric Ocasek Pavlína Pořízková