JE TO TADY! Vila Karla Gotta (†80) JE NA PRODEJ!

Karel Gott 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. listopadu 2019 10:28 | Aktualizováno: 20. listopadu 2019 22:26

Od říjnové smrti Karla Gotta se objevila řada spekulací o tom, že vdova po zpěvákovi jeho vilu prodá. Ivana Gottová ale tvrdila, že to v plánu nemá. Přinesou nejnovější informace nějaký zvrat?

Některými lidmi dlouho očekávaná informace je tady! Vila, ke které měl vztah legendární zpěvák Karel Gott (†80), je na prodej. Další podrobnosti však budou pro spoustu zájemců o koupi jistě zklamáním. O slavnou nemovitost na Bertramce se totiž nejedná. Vdova Ivana Gottová už několikrát potvrdila, že se jí zbavovat nehodlá.

Prodává se jiná nemovitost spojená s Mistrem, dům v Jevanech nedaleko Prahy. Podle serveru expres.cz láká jistá realitní kancelář zájemce slovy, že jde o vilu obklopenou zahradou s velkorysými rozměry a zasazenou do příjemné lokality s působivou atmosférou a neporušenou přírodou. Určena je prý k vícegeneračnímu bydlení i k podnikání.

Dům si nechal za první republiky, konkrétně mezi lety 1927 až 1930, postavit továrník Alois Köppel. Podnikatel se jí zbavil krátce před únorovým převratem. Od dalšího majitele, inženýra Ročka pak vilu v roce 1969 odkoupil Karel Gott. Nakonec skončila v majetku záhadně zmizelého podnikatele Jana Moťovského.

Případní zájemci o koupi jevanské vily, kde svého času žili rodiče zpěváka, si musí připravit pořádný balík. Dle informací již zmíněného serveru je na prodej za téměř 30 milionů korun.

Témata: Karel Gott