Gabriela Koukalová: PRAVDA o tom, jak si padla do oka s Prágrem!

Gabriela Koukalová má za sebou první trénink na StarDance 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. listopadu 2019 9:19 | Aktualizováno: 18. listopadu 2019 15:02

Možná i pod tíhou "aféry", která se v posledních dnech řešila, řekla pravdu o tom, jak si padla do oka s tanečním partnerem ze StarDance Martinem Prágrem. Promluvila přitom i o vztazích v rodině.

„I přes mediální kolotoč, který se kolem nás roztočil, se budeme chtít dnes večer maximálně koncentrovat na náš tanec. To je ten důvod, proč tady jsme,“ vzkázala Gabriela Koukalová fanouškům před sobotní StarDance. Podařilo se. S tanečním partnerem Martinem Prágrem se protančili do dalšího kola soutěže.

Ve výše uvedeném vyjádření ale biatlonistka poukazovala na „aféru“, která v uplynulých dnech plnila média. S Prágrem byli totiž přistiženi i ve volném čase mimo soutěž, ačkoliv na oba čeká doma partner, resp. partnerka. Rázem tedy měli co vysvětlovat.

Koukalová teď navíc prozradila, jak si s tanečníkem padla do oka. „Od první chvíle, co jsem Martina potkala, mám pocit, že ho znám hodně dlouho. Měla jsem velké štěstí, že jsem dostala v soutěži právě jeho. Je milý, umí být empatický a zároveň přísný, což občas potřebuji,“ cituje její slova pro magazín deníku Právo server isport.blesk.cz.

Zároveň se ale celou záležitost s tanečníkem pokusila tak trochu zahrát do autu. „Nejšťastnější v životě jsem v poslední době. Zlepšily se mi vztahy s rodinou, i díky tomu, že spolu můžeme trávit víc času. Je to jedna z nejdůležitějších věcí, které člověk v životě má,“ dodala na vysvětlenou biatlonistka.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance