Karel Gott (†80) chtěl spočinout na Malvazinkách? Vdově Ivaně to nevěří!

Lidé se přicházejí poklonit Karlu Gottovi na Žofín 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. listopadu 2019 8:44 | Aktualizováno: 19. listopadu 2019 22:20

Je to už nějaký čas, co Ivana Gottová prohlásila, že její manžel Karel bude na vlastní přání pohřben na Malvazinkách. Někteří Mistrovi známí tomu ale stále nevěří. Co na to říká jeho dlouholetá účetní?

Už několik týdnů marně hledají fanoušci Karla Gotta (†80) jeho hrob na hřbitově na pražských Malvazinkách nedaleko legendární vily na Bertramce. Vdova Ivana Gottová uvedla, že právě tam si Mistr přál spočinout.

Podle nejnovějších informací ale není moc pravděpodobné, že by byl legendární zpěvák uložen na místo posledního odpočinku ještě do konce kalendářního roku. O víkendu to prozradil jeden ze zaměstnanců hřbitova. Někteří Gottovi známí navíc nadále pochybují, že si přál být pohřben právě na Malvazinkách.

Jeho někdejší účetní Jaroslava Herzerů nevylučuje, že Gott někdy něco takového pronesl. „Ale je to už strašně dávno. Od té doby se mohly jeho plány mnohokrát změnit,“ řekla narovinu serveru extra.cz.

Mistr se o tom prý bavil s již také zesnulým osobním řidičem Oldou Havránkem, když jezdili kolem hřbitova. „Karel pak říkával: ‚Tady jednou budu ležet.‛ Ale jestli to myslel vážně, to se nedá říci. Měli mezi sebou velmi osobitý styl humoru,“ dodává žena, která měla na starosti finance.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová