Ewa Farna se v den svátku ozvala: Vím, co je špatně!

Ewa Farna

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 20:00

Nedalo jí to, a tak se Ewa Farna v den státního svátku 17. listopadu ozvala. Oblíbená zpěvačka mluvila o svobodě, o tom, co pro ní znamená. Opřela se přitom i do současné vládnoucí garnitury.

Ewa Farna patří k těm hudebním interpretům, kterým není dění kolem nich lhostejné. Proto se občas k věcem veřejným vyjadřuje. Na sociální síti se ozvala i ve sváteční den 17. listopadu. „Některé věci člověk ani nemusí zkoušet či zažívat, aby věděl, že jsou špatné,“ uvedla svůj text.

„Já jsem režim bez svobody nezažila a jsem vděčná, že nemusím žít s pocitem zoufalé bezmoci, strachu… Svoboda je vedle lásky základní hodnota, o kterou je potřeba pečovat,“ míní populární zpěvačka.

Co znamená svoboda pro ní osobně? „Svoboda je pro mne možnost zpívat, co cítím. Svoboda je pro mě nepostradatelná životní hodnota. Jsem obrovsky vděčná, za každou možnost možnost, kterou nám svoboda dává už 30 let,“ svěřila se maminka malého Artura.

Na závěr svého příspěvku si pak kopla do současné vládnoucí garnitury. „Levnější jízdenky jsou, chápu, příjemné, ale slušnost a morální páteř jsou pořád důležitější hodnotou. Věřím tomu, z celého srdce,“ vzkázala Farna.

Témata: Ewa Farna