Bílá a Filipi se dočkali: Mistr světa je konečně doma!

Lucie Bílá a Radek Filipi 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 19:21

Lucie Bílá a Radek Filipi se po dnech odloučení dočkali, nový mistr světa mezi siláky je konečně zpátky doma v Česku. Zpěvačka i svalovec dokumentovali první shledání po návratu opravdu pečlivě.

Jak už vás stars24.cz informoval, svalovec Radek Filipi se na šampionátu v Brazílii stal k radosti své slavné partnerky Lucie Bílé mistrem světa v disciplíně bench-press. Pak ale oblíbená Slavice několik dní nervózně vyhlížela jeho návrat domů.

„Těším se na tebe, zlato,“ vzkázala na dálku prostřednictvím instagramu, zatímco její svalnatý přítel jí označil za svůj klíč k úspěchu. „Zlato jsem opravdu nečekal, zřejmě mne infikovala moje láska. To jí děkuji ze všeho nejvíc… to ona je důvod, proč to dělám,“ prohlásil na sociální síti.

Včera se životní partneři konečně shledali a bylo to dojemné, což dokumentují fotky, které oba sdíleli. „Konečně doma,“ radovala se oblíbená zpěvačka. „Moje největší zlato,“ děkoval Bílé její vyvolený.

Filipi litoval snad jenom toho, že jeho přítelkyně nemohla úspěch na světové scéně sledovat na vlastní oči. Kvůli práci totiž do Brazílie nemohla. Doprovod mu proto dělal její syn Filip.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi