Jaromír Jágr zaskočil fanoušky: Konec se blíží?!

Jaromír Jágr 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 18:04 | Aktualizováno: 19. listopadu 2019 22:20

Jaromír Jágr o víkendu zaskočil fanoušky nepříjemnou zprávou. Tělo sedmačtyřicetileté hokejové legendy vysílá signály, že se blíží konec profesionální kariéry. Objeví se hokejista na ledě?

Nejen pravověrné hokejové fanoušky fascinuje, že Jaromír Jágr pravidelně nastupuje v extraligové sezóně, v jejímž průběhu oslaví už 48. narozeniny, což z něj dělá suverénně nejstaršího hráče soutěže. Bohužel už v jeho případě úplně neplatí, že věk je jenom číslo.

Ukázalo se to po posledním utkání, kdy se tělo olympijského vítěze ozvalo. Jágr tak dnes možná zklame fanoušky, kteří se zakoupili vstupenku na zápas kladenských Rytířů v Olomouci. Jeho účast je totiž nejistá.

„Info pro moje fanoušky – včera v zápase proti Zlínu jsem se ke konci zápasu zranil, dnes jsem trénink s týmem vynechal, a jestli nastoupím k zítřejšímu zápasu, se rozhodnu těsně před utkáním,“ vzkázal včera na instagramu.

Na závěr naznačil, že konec jeho veleúspěšné hokejové kariéry se nejspíš blíž. „Mé tělo začíná zlobit,“ konstatoval Jágr.

Témata: Jaromír Jágr