Gabriela Koukalová: Po StarDance se vrátila k aféře s tanečníkem!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 16:45

Gabriela Koukalová se po včerejší StarDance prostě musela vrátit k "aféře", která jí a jejímu tanečníkovi Martinu Prágrovi komplikovala před sobotním přímým přenosem život. Co vzkázala?

Gabriela Koukalová a její taneční partner Martin Prágr se nenechali rozhodit „aférou“, která je v posledních dnech pronásledovala na každém kroku, předvedli velmi dobrý výkon a ve StarDance se protančili do dalšího kola. Biatlonistka se proto i poté neváhala ozvat.

Sama má podle svých slov pocit, že už kolem ní bylo tolik problémů a kauz, že už jí to ani nepřekvapilo. „Spíš mě překvapilo, že to přišlo až tak pozdě, protože jsme spolu toho času od začátku soutěže trávili tolik,“ přiznala super.cz.

„Neřekla bych, že je to víc času než spolu tráví jiné páry, neřekla bych, že máme vztah jiného typu, než tady mezi sebou mají jiné páry, takže se na to dívám s úsměvem,“ konstatovala Koukalová.

Biatlonistka se nyní rozhodla soustředit pouze na úspěch v taneční soutěži. „Bereme to s úsměvem, protože se soustředíme na to, co máme, a ne na okolní věci. To je teď naše práce,“ vzkázala.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance