Těhotná Šafářová se pochlubila malým Plekancem: PRVNÍ FOTO!

Lucie Šafářová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 15:25 | Aktualizováno: 18. listopadu 2019 22:40

Těhotná tenistka Lucie Šafářová po delším čase opět ukázala rostoucí bříško, zároveň ale narovinu promluvila o svých starostech. Někdy jí prý není úplně nejlépe. Naštěstí jí do termínu zbývá už jen několik týdnů.

Lucie Šafářová si užívá poslední týdny „sama se sebou“. Už zhruba v polovině prosince má termín porodu svého prvního potomka – dcery, kterou čeká s hokejistou Tomášem Plekancem.

Nastávající maminka se dnes po delším čase opět pochlubila rostoucím těhotenským bříškem, kolem kterého už nějaký čas má problém dopnout bundu. „Ne každý den těhotenství je jednoduchý, ale každý den mě k tobě přibližuje,“ napsala tenistka na sociální síti.

Fanoušci ihned přispěchali s řadou povzbudivých a lichotivých vzkazů. Ozvala se i dobrá kamarádka Šafářové, její někdejší spoluhráčka a novopečená maminka Andrea Sestini Hlaváčková. „Teda ty jsi kočka,“ vzkázala.

Právě Hlaváčková před časem jako první prozradila, že Šafářová čeká holčičku. Tenistka to nedávno potvrdila. „Hlavně ať je to zdravý, pro mě je to první dítě, takže mi to bylo jedno, ale jsem šťastná za holčičku,“ nechala se slyšet.

Témata: Lucie Šafářová