Vévodkyně Meghan musí zasáhnout: Labilní Harry neví, jak dál!

Vévodkyně Meghan a princ Harry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 13:33 | Aktualizováno: 17. listopadu 2019 17:26

Obavy o osud prince Harryho jsou stále větší. Zrzavý vnuk panovnice nedávno přiznal spory s bratrem Williamem, teď navíc zavrhl společnou oslavu Vánoc se zbytkem královské rodiny. Zasáhnout by prý měla vévodkyně Meghan.

Královna Alžběta se může cítit zrazena poté, co jí princ Harry a vévodkyně Meghan oznámili, že nehodlají strávit letošní Vánoce se zbytkem královské rodiny. Do její mysli se dobře dokáže vcítit Dickie Arbiter, který pro panovnici 12 let pracoval. Teď se rozhodl o současné situaci promluvit.

Pro zrzavého prince nemá zrovna vlídná slova. „Harry se musí dát (psychicky) do pořádku. Musí se rozhodnout, co je to, co chce dělat,“ řekl někdejší podřízený královny Arbiter australskému webu Nine News.

Podle Arbitera se dokonce v některých kruzích spekuluje o tom, že Harry by se chtěl zcela vyvázat z královských povinností. „Narodil se ale jako princ a jako princ taky umře. Není možnost, že by tomu unikl,“ konstatuje.

„Musí dát do pořádku svůj vztah s bratrem. Řeč těla obou bratrů, když jsou někde spolu, není zrovna nejlepší,“ poukázal na zajímavý fakt. „Doufám, že mu Meghan se vším pomůže,“ dodal na závěr Arbiter.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)