Český Freddie Mercury? Takhle se předvedl Marek Lambora!

Marek Lambora jako Freddie Mercury

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 12:55

Do kůže Freddieho Mercuryho se díky soutěži Tvoje tvář má známý hlas další Čech. Tentokrát se role frontmana Queen vžil herec Marek Lambora. Podívejte se sami, jak se mu to podařilo.

Na den přesně za týden uplyne 28 let od smrti legendárního zpěváka Freddieho Mercuryho. V televizní soutěži Tvoje tvář má známý hlas se do jeho kůže opakovaně vžívají české celebrity. O tomto víkendu dostal od tvůrců nelehký úkol Marek Lambora.

Zvolil si píseň kapely Queen Who Wants To Live Forever z alba A Kind Of Magic. Po svém výkonu měl téměř slzy v očích. „Mně ta písnička prostě přirostla k srdci nějakým způsobem,“ svěřil se seriálový herec.

Porota si vystoupení v převleku za frontmana slavné skupiny užila i tentokrát. „Pokaždý, když se tady objeví Mercury, tak je to úžasnej zážitek. Je to tím, že tady máme senzační lidi, kteří se toho vždycky zhostili, a ty jsi jeden z nich. Bylo to senzační,“ hodnotil Janek Ledecký.

Lambora mohl na závěr kola slavit, jelikož už potřetí v probíhající řadě Tváře triumfoval a mohl poslat 50 tisíc korun na dobročinné účely.

Témata: Marek Lambora Freddie Mercury Tvoje tvář má známý hlas