Rušno na Bertramce: Manévry rodiny Gottových!

Karel Gott - pietní místo u jeho vily Nad Bertramkou v Praze. 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 11:35 | Aktualizováno: 18. listopadu 2019 22:06

Na Bertramce, kde stojí legendární vila Karla Gotta, probíhají o tomto víkendu manévry. Jedna ze členek rodiny slavného zpěváka dům včera opustila. Co dalšího se na místě děje?

V legendární vile na Bertramce, kde desítky let prožil zesnulý zpěvák Karel Gott (†80) je opět rušno. Ačkoliv osud nemovitosti byl po skonu Mistra po krátkou dobu nejistý, vdova Ivana Gottová už potvrdila, že prodej domu, o kterém se spekulovalo, v plánu opravdu nemá.

Podle informací serveru extra.cz se včera dopoledne děly na Bertramce věci. Vilu opustila starší z dcer Charlotte a nasedla do automobilu, který ji odvezl neznámo kam, zatímco Ivana Gottová s mladší dcerou Nelly zůstala nejspíš za zdmi domu.

Jinak už je před vilou spíš klid. Počet hořících svíček před domem se výrazně snížil, více než deset jich prý není. Lidé naopak marně hledají přesné místo Gottova posledního odpočinku na nedalekém hřbitově na Malvazinkách.

Jak už vás ale stars24.cz informoval, hrob Karla Gotta tam s velkou pravděpodobností do konce kalendářního roku nevznikne. Myslí si to jeden ze zaměstnanců hřbitova.

Témata: Ivana Gottová Charlotte Gottová Karel Gott