Hanuš nesl konec ve StarDance statečně: Závěrečná řeč všechny zaskočila!

Miroslav Hanuš bude tančit s Adrianou Maškovou 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 10:57

Za účastí Miroslava Hanuše ve StarDance se včera zavřela opona, on sám nesl konec v soutěži statečně. Na závěr pronesl řeč, která všechny diváky zaskočila. Přiznal v ní, že ještě nedávno by před televizními kamerami rozhodně netančil. Proč?

Se StarDance se včera večer rozloučili Miroslav Hanuš a jeho taneční partnerka Adriana Mašková. Podle hodnocení poroty, která jim za cha-chu udělila 27 bodů, předvedli nejslabší výkon večera, a tak se dá říct, že skončili v soutěži zaslouženě. Populární herec si však získal velké sympatie fanoušků. Jeho závěrečná řeč pak všechny zaskočila.

Hanuš totiž připomněl svůj boj s démony. „Já jsem nesoutěžil s vámi, já jsem soutěžil sám se sebou. Když jsme do toho šli, tak jsem poskytl obsáhlý rozhovor o svém boji s depresemi, který provádím deset let, děkuji své ženě a dětem, že to se mnou vydržely,“ prohlásil na závěr pořadu.

„Když jsem ten rozhovor udělal, tak mi napsala řada lidí, že jim to v něčem pomohlo. Sám si dávám desítku za to, že jsem to dokázal, neomdlel a neupadl,“ ohodnotil se populární herec, který si po vyřazení začal s taneční partnerkou konečně tykat.

Ve zmiňovaném rozhovoru Hanuš popsal, jak velké potíže vlastně měl. „Skutečná deprese, jak jsem ji teda zažil já, je věc, která vás doslova paralyzuje. To není, že je člověk smutnej. Prostě nevyjdete před barák, nevystrčíte ani popelnici,“ řekl Lidovým novinám.

Témata: Miroslav Hanuš StarDance