Karel Gott (†80): Hrobu se jen tak nedočká!

Lidé se přicházejí poklonit Karlu Gottovi na Žofín 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 19:22 | Aktualizováno: 17. listopadu 2019 23:46

Hrob zpěváka Karla Gotta má být na hřbitově na Malvazinkách nedaleko Bertramky. Fanoušci už tom nějaký čas místo posledního odpočinku marně hledají. Jak je to s přípravami místa?

Je to už nějaký čas, co vdova Ivana Gottová oznámila, že místem posledního odpočinku Karla Gotta (†80) bude hřbitov na Malvazinkách nedaleko vily na Bertramce, aby to rodina měla k hrobu blízko. Jenže zatím stojí v cestě jisté překážky.

V médiích se sice před časem objevila informace, že Gottova rodina už má alespoň vybrané místo na hřbitově. Ukazuje se ale, že to tak nejspíš není. „Toto místo, které se objevilo v médiích, není pro pana Gotta, mám pocit, že bylo budováno ještě před jeho smrtí,“ prozradil extra.cz zaměstnanec hřbitova.

„Místo zatím není vybrané, proto tu není urna. Pochybuji, že by se přes zimu stavěla hrobka či hrob, to je méně pravděpodobné,“ konstatoval vzápětí.

Na Malvazinky přesto již chodí fanoušci Mistra a jeho hrob hledají. Ve velkém se to dělo nedávno, když byly Dušičky. „Každý den se chodí ptát lidé, zda je tu pan Gott pohřben nebo kde bude uložena urna,“ dodal zdejší zaměstnanec.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová