Koukalová a Prágr: Pod tíhou aféry se před StarDance sesypali!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 16:50

Gabriela Koukalová a Martin Prágr se před dnešním vystoupením ve StarDance dostali pod velký tlak. Biatlonistka i její taneční partner se vyjádřili k obviněním, která se objevila v posledních dnech. Co vzkazují?

Jak už vás stars24.cz informoval, Gabrielu Koukalovou přistihli, jak soukromě tráví čas se svým tanečním partnerem ze StarDance Martinem Prágrem. Ihned se začalo spekulovat, že spolu oba něco mají.

Jako první se ozvala biatlonistka, která uvedla, že jejich prioritou je taneční soutěž. Přiznala sice, že k sobě mají blízkou, ale tak tomu prý je u většiny tanečních párů. „Já jsem ale šťastně vdaná a Martin žije šťastně se svojí fantastickou přítelkyní. Na tom se nic nemění,“ vzkázala prostřednictvím super.cz.

Nakonec se vyjádřil i tanečník Martin Prágr, který přiznal, že se pod tíhou „aféry“ ani jeden z nich necítí před dnešním přenosem StarDance moc dobře. „Úplně nás to rozhodilo. Máme přenos a musíme se soustředit,“ přiznal extra.cz.

„Vše řeší náš manažer. Já vám nic teď neřeknu. Soustředíme se na co nejlepší výkon. Vše vám řekne manažer, i to, zda podnikáme nějaké kroky,“ dodal taneční partner Koukalové.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance