Ivana Gottová: OSTRÝ VZKAZ na Hrad! Ovčáček to schytal!

Karel Gott s ženou Ivanou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 15:01 | Aktualizováno: 17. listopadu 2019 23:57

Ivana Gottová se ozvala kvůli zveřejnění soukromé korespondence, konkrétně jde o děkovný dopis adresovaný prezidentovi Miloši Zemanovi. Na sociální síti ho včera vyvěsil mluvčí Jiří Ovčáček. Co mu vdova vzkazuje?

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček včera večer zveřejnil znění děkovného dopisu, který prezident Miloš Zeman obdržel od vdovy Ivany Gottové. Ačkoliv se jí po jeho zveřejnění dostalo velké podpory od lidí, manželka zesnulého zpěváka se rozhodla prostřednictvím mluvčí Anety Stolzové.

Stolzová nejprve připomněla, že poslední rozloučení Gottová připravila s Arcibiskupstvím pražským a dále Úřadem vlády České republiky a Kanceláří prezidenta republiky.

„Vzhledem k náročnosti příprav posledního rozloučení v Paláci Žofín, v Katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha i na dalších místech v Praze a rovněž vzhledem k profesionálnímu přístupu a důstojnému průběhu posledního rozloučení, považovala paní Ivana Gottová za správné vyslovit poděkování za poskytnutou podporu, pomoc a spolupráci, což učinila osobním dopisem, a to především J. Em. Dominiku kardinálu Dukovi OP a také dalším, i prezidentu republiky, a dále poděkováním za vyjádření soustrasti, které bylo zveřejněno na těchto internetových stránkách,“ konstatovala mluvčí.

Na závěr prohlášení vdovy to schytal mluvčí Ovčáček, který dopis zveřejnil. „Paní Ivana Gottová považuje nadále vyslovená poděkování za správná, pro medializaci soukromé korespondence však nevidí důvod a nenese odpovědnost za jednání jiných osob,“ uvedla Stolzová.

Témata: Ivana Gottová Jiří Ovčáček Miloš Zeman Karel Gott