Jak se má pes Karla Gotta (†80)? Soukup promluvil!

Pes rodiny Gottových 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 14:22 | Aktualizováno: 18. listopadu 2019 22:40

Pes rodiny Gottových byl už před časem předán do péče jedné cvičitelky, která se o něj pečlivě stará. Příběh Mistrovy fenky Stelly zaujal i Jaromíra Soukupa. Moderátor se proto rozhodl o jejím osudu promluvit.

Po smrti Karla Gotta (†80) dostala psa zpěvákovy rodiny na starosti cvičitelka Zuzana Daušová. Fenka Stella pod jejím vedením absolvovala zkoušky poslušnosti. Její příběh zaujal i miliardářského moderátora Jaromíra Soukupa, který se netají svou láskou ke čtyřnohým domácím mazlíčkům.

Ke kauze se vyjádřil v pořadu Volejte a pište šéfovi. „Fenka Stella byla součástí rodiny Karla Gotta. Je to fenka zlatého retrívra. Jistě si pamatujete před několika lety, když Karel Gott přijel z nemocnice po léčbě rakoviny, jak ho vítala, jak se vysmekla. To probíhalo všemi médii. A je pravda, že Karel Gott ji miloval,“ řekl tam dle webu sedmička.tyden.cz.

Moderátor v té souvislosti zavzpomínal na jednu historku. „Cvičitelka Stelly dala dokonce rozhovor do novin a to bylo roztomilé, protože ona říkala, že ten, kdo poslouchal, nebyla Stella, ale Karel Gott. Když skončil výcvik a Mistr si pro fenku přijel, Stella skočila do auta a Karel řekl: ‚Tak já už musím jet, Stella chce domů!‛“ vylíčil Soukup.

„Několik týdnů předtím, než Karel Gott odešel, kdy už mu bylo zcela evidentně zle a rodina neměla sílu se zabývat ještě pejskem, byla jaksi dána do opatrovnictví cvičitelce. A já si myslím, že až ten největší tlak na paní Ivanu a dcery přejde, tak se Stella vrátí domů. Nyní je v dobrých rukou,“ dodal na závěr.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)