Genzer to schytal od diváků StarDance: O tohle lidé nestáli!

Richard Genzer 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 12:25 | Aktualizováno: 16. listopadu 2019 15:41

Stačilo pár večerů v porotě, aby Richard Genzer upadl v nemilost některých diváků StarDance. Fanoušci taneční soutěže si s ním nekompromisně vyřizují účty na sociální síti. Co si o něm myslí?

Byl to pro fanoušky šok, když se před začátkem letošní řady StarDance dozvěděli, že v porotě usedne populární bavič Richard Genzer, který se předchozí řady zúčastnil jako soutěžící. Lidé si na něj evidentně zvykají dosud.

Od některých příznivců soutěže to „Geňa“ na sociálních sítích schytává. „Geňa mě jako porotce hrozně zklamal. Mám ho ráda, čekala jsem, že do poroty vnese čerstvý vítr, svoje osobité kouzlo a bude to fajn. Místo toho se to pokusil pojmout strašně seriózně a jeho komentáře mi nepřijdou ani vtipné ani poučné. Škoda,“ tvrdí divačka Mia.

Nového porotce nešetřila ani fanynka Jana. „V křesle porotce jsem ale čekala v jeho pojetí trochu jinou polohu… vtipnější, odlehčenější, občas toho, kdo s nimi nejvíc soucítí,“ napsala na Facebooku. Někomu se ale Genzer trefil do vkusu.

„Geňa je v pohodě, myslím, že kolikrát zachraňuje přísné, avšak oprávněné hodnocení ostatních. Přece jen je to jakási show a ne mistrovství světa. StarDance si prošel a ví, jaké je to z druhé strany. Trochu humoru a odlehčení situace neškodí. A upřímně nevím, co by jiný na jeho místě lepšího vykouzlil,“ myslí si Gabriela.

Témata: Richard Genzer StarDance