Lucie Vondráčková trpí: Fanoušci jí ukázali svou pravou tvář!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 11:42 | Aktualizováno: 16. listopadu 2019 16:53

Fanoušci tento týden ukázali Lucii Vondráčkové pravou tvář. Nejprve upřímně okomentovali její ztřeštěnou kanadskou komedii, která se poprvé objevila v tuzemské televizi. Nakonec ale herečku za zpěvačku jednou věcí potěšili.

Během pouhého jednoho týdne poznala Lucie Vondráčková, jaký vztah k ní doopravdy mají její fanoušci. Populární herečka a zpěvačka to sice měla celé zprostředkovaně, jelikož trávila poslední dny v Kanadě. Bezpochyby se to k ní ale dostalo.

Vondráčková zjistila, že k ní příznivci umí být nečekaně upřímní. Po odvysílání její kanadské komedie Perfect Kiss neboli Dokonalý polibek v české televizi to totiž pěkně schytala. Nechyběla ostrá slova jako „kravina“, diváci dali za pravdu kritikům, kteří se do filmu pustili už dříve.

Když se ale po trapasu s filmem hodila marod, fanoušci ukázali svou pravou tvář a vyrazili na sociální síti na pomoc. Předháněli se totiž v tom, kdo poskytne lepší návod, jak se nachlazení co nejrychleji zbavit.

Lidé Vondráčkové radili pití zázvorového čaje, sirupu z rýmovníku či panáka slivovice. Jedna z fanynek zase tvrdila, že rýma je způsobena přemírou nezpracovaných informací, které je potřeba si probrat v hlavě. Dvojnásobnou maminku nakonec možná vyléčilo právě čtení povzbudivých vzkazů.

Témata: Lucie Vondráčková