Patrik Bartošák a DROGY? Z vrcholu až na dno!

Patrik Bartošák 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 9:33 | Aktualizováno: 16. listopadu 2019 13:05

Patrik Bartošák byl pár měsíců zpátky na vrcholu, teď se ocitl na dně. Hokejový brankář, který letos reprezentoval Česko na mistrovství světa, přiznal problémy s psychikou a alkoholem. Kvůli nim teď přerušil sportovní kariéru.

Pár měsíců zpátky byl Patrik Bartošák na vrcholu. Na mistrovství světa v hokeji byl brankářskou jedničkou národního týmu, během šampionátu se mu narodilo dítě. Navíc dostal pohádkovou smlouvu od českých mistrů z Třince. Přesto se v polovině listopadu ocitl na dně.

Třinec s ním rozvázal smlouvu kvůli opakovanému porušování životosprávy. Mluví se o alkoholu, možná i o drogách. Sám hokejový brankář přiznal v prohlášení jen to první.

„Chtěl bych vás informovat, že jsem se dostal do osobních problémů, které mě přiměly přerušit sportovní kariéru. V poslední době bojuji s psychickým onemocněním, které jsem bohužel řešil v kombinaci s alkoholem,“ uvedl Bartošák s tím, že vyhledal odborníky a podstoupí léčbu. Sportovní kariéra jde nyní stranou.

„Chtěl bych vedení třineckého klubu poděkovat za podporu, spoluhráčům, trenérům, členům realizačního týmu a fanouškům za pochopení. Prožívám velmi složité období, rád bych se všem omluvil. Pevně věřím, že všechno překonám a brzy se zase vrátím k hokeji,“ vzkázal.

Témata: Patrik Bartošák