Agáta Prachařová neunesla pokažené rande: PROVOKATIVNÍ GESTO!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 8:59

Agáta Prachařová si v reakci na pokažené rande, které bylo navíc první od rozpadu manželství, neodpustila provokativní gesto. Na sociální síti zveřejnila všeříkající fotku, kterou doplnila několika slovy.

Jakub Prachař už jistý čas randí s elitní topmodelkou Denisou Dvořákovou, a tak se jeho stále ještě právoplatná manželka Agáta Prachařová nechtěla držet zpět. Vrhla se proto zpátky do víru nočního života.

Jenže se s neznámým mužem nechala na rande přistihnout. Schůzka, která započala večeří v luxusní pražské restauraci, tak skončila fiaskem. „Zkazili jste mi první rande,“ stěžovala si serveru expres.cz.

Pak navíc informátor, který údajně pocházel z okolí Prachaře, prozradil detaily Agátina prvního rande. Dvojnásobná maminka se prý s novým nápadníkem neznala, šlo o schůzku přes seznamku. Prachařová ale tvrdí, že jde o kamaráda.

Na sociální síti pak včera zveřejnila výmluvnou fotku, kde prostředníčkem ukazuje známé provokativní gesto. „To jsem se zase dneska pobavila. Ať žijou novináři!“ vzkázala.

Témata: Agáta Hanychová