Ivana Gottová se diví: Takové reakce na dopis Zemanovi nečekala!

Karel Gott s manželkou Ivanou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 8:28 | Aktualizováno: 17. listopadu 2019 23:57

Ivana Gottová poděkovala prezidentovi a jeho kanceláři za vydařené poslední rozloučení s jejím manželem. Vdova bezpochyby čekala, že lidé budou na její psaní ve velkém reagovat. Přesto se nestačí divit tomu, co se dočetla.

Včera se díky hradnímu mluvčímu dostal do oběhu děkovný dopis, který vdova Ivana Gottová adresovala prezidentovi Miloši Zemanovi. V něm vyjádřila poděkování za podíl hlavy státu a její kanceláře na pořádání posledního rozloučení s Karlem Gottem (†80). Netrvalo to dlouho a lidé začali reagovat.

Kupříkladu Verča se domnívá, že rozloučení bylo krásné, plné důstojnosti a lásky, hodné pana Gotta. „Byl a zůstane člověkem výjimečným a měl štěstí na výjimečnou ženu, která ho provedla jak šťastnými léty, tak i těžkým odchodem. Tak má opravdová láska fungovat,“ vyslovila svůj názor.

Paní Věra zase ocenila znění děkovného dopisu. „Paní Ivanka napsala moc hezké poděkování, ona ví, co vše ty přípravy a nádherné rozloučení s panem Gottem. Vzácná žena, kterou panu Gottovi osud nadělil,“ konstatuje.

Jedna z uživatelek pak připojila historku s Gottovou manželkou. „Ať si píší a říkají o paní Gottové, co chtějí. A každý z nás si může myslet, co chce. Já jsem se s paní Gottovou setkala osobně, když jsem prodávala. Byla tam i s dcerkami a já ji obsluhovala,“ píše paní Marie.

„Paní Gottová se chovala velmi příjemně a kultivovaně, řekla bych až pokorně. Cítila jsem úctu k mé tehdejší profesi, dcerky se chovaly také velmi dobře. Nikoli jako rozmazlení frackové, jak denně potkáváme. Pro mě je paní Gottová velmi příjemná, kultivovaná a vzdělaná dáma. Držím jí palce, ať vše přežije ve zdraví. Pevné nervy, paní Gottová!“ dodala.

Témata: Ivana Gottová Miloš Zeman Karel Gott