Koukalová a Prágr? Biatlonistka narovinu o aférce ve StarDance!

Gabriela Koukalová a Martin Prágr 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 21:18 | Aktualizováno: 16. listopadu 2019 14:24

Gabriela Koukalová má v posledních týdnech v souvislosti se StarDance co vysvětlovat. Nejprve se řešilo, proč její manžel nechodí na přenosy. Teď se všichni zabývají jejím až podezřele intimním vztahem s tanečníkem Martinem Prágrem.

Jak vás stars24.cz dnes informoval, Gabriela Koukalová byla přistižena, jak soukromě tráví čas se svým tanečním partnerem ze StarDance Martinem Prágrem. Ihned se začalo spekulovat, že spolu něco mají. Není divu, že se biatlonistka ozvala.

Taneční soutěž je prý nadále prioritou, věnují se jí už přes čtyři měsíce. „Určitě k sobě za tu dobu máme blízko, jako je tomu u většiny tanečních párů. Já za sebe vím, a doufám, že to bude přátelství na celý život,“ řekla super.cz.

„Já jsem ale šťastně vdaná a Martin žije šťastně se svojí fantastickou přítelkyní. Na tom se nic nemění, a to je pro nás nejdůležitější,“ doplnila hned vzápětí.

„My nechceme komentovat každou fotku, každé naše gesto, ani to, že nám mimopražským zařizuje společné ubytování Česká televize. My s Martinem víme nejlépe, jak se věci mají, a že je vše tak, jak má být,“ vzkázala Koukalová na závěr.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance