Ivana Gottová a Miloš Zeman: Dopis PLNÝ BOLESTI!

Karel Gott s manželkou Ivanou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 20:35 | Aktualizováno: 16. listopadu 2019 14:24

Ivana Gottová prolomila mlčení a poslala dojemný vzkaz, který je veřejně dostupný. Na sociální síti jej zveřejnil hradní mluvčí Jiří Ovčáček, jelikož byl adresován prezidentovi Miloši Zemanovi. Co v něm stojí?

Vdova Ivana Gottová se po delší době opět ozvala. Tiskový mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček dnes večer zveřejnil na twitteru znění děkovného dopisu od manželky legendárního zpěváka Karla Gotta (†80), který adresovala prezidentovi Miloši Zemanovi.

„Vážený pane prezidente, když od Vás před několika málo měsíci obdržel můj manžel dopis s přáním k narozeninám, nečekala jsem, že zanedlouho budu psát já Vám. Stalo se,“ píše Gottová v úvodu psaní a následně poděkovala za podíl prezidenta a jeho kanceláře na posledním rozloučení s Mistrem.

Pan prezident obdržel nádherný dopis od paní Ivany Gottové. pic.twitter.com/Pz6EHBtzf8

— Jiří Ovčáček (@PREZIDENTmluvci) November 15, 2019

„Dovolte mi prosím tímto vyjádřit Vám mé osobní poděkování. Rovněž tak mé poděkování směřuje vůči všem z okruhu Kanceláře prezidenta republiky a všech jejích součástí, kteří se na náročné realizaci podíleli,“ pokračovala vdova.

Ačkoliv moc nechtěla jmenovat konkrétní osoby, nakonec dva lidi přece jenom jmenovala. „Ráda bych výslovně zmínila alespoň pana Vladimíra Kruliše, ředitele Odboru protokolu Kanceláře prezidenta republiky a v neposlední řadě též Jana Nováka, ředitele Sekce administrativní Kanceláře prezidenta republiky,“ dodala na závěr.

Témata: Ivana Gottová Miloš Zeman Karel Gott