Eva Pilarová se trápí kvůli zdraví: Když bude zle, tohle jí dodá sílu!

Eva Pilarová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 11:59

Eva Pilarová letos oslavila 80. narozeniny, bohužel jí pak postihly poměrně vážné zdravotní potíže. Oblíbená zpěvačka teď dostala dojemný a zároveň povzbudivý vzkaz od jednoho z kolegů z branže.

Jak vás stars24.cz tento týden informoval, osmdesátiletá Eva Pilarová zažívá po nedávné operaci ledvin velké utrpení. Musí se šetřit, a tak jen leží a minimálně do konce listopadu nic nedělá. Chodí pouze do nemocnice na kontroly, to jsou prý jediné vycházky.

Něco podobného zažil její kolega Josef Zíma, který má dosud problémy s pohybovým aparátem. V říjnu si došel na Pražský hrad pro vyznamenání o berlích. Právě on Pilarové vzkázal, ať se nevzdává. „Vím, že jsi na tom špatně… Byl jsem na tom podobně a vzpamatoval jsem se,“ řekl serveru ahaonline.cz.

Zároveň připojil recept, jak se s psychicky náročnou situací v hlavě vypořádat. „Pomáhalo mi, když jsem se budil v noci a měl pocit, že stojím před publikem. To mi dodávalo sílu,“ vysvětli zpěvák a dodal ještě: „Evo, ty to ustojíš!“

Sám Zíma si teď na nic nestěžuje, sice na kancelářském křesle, ale stále absolvuje několik vystoupení týdně. Zdravotně je jinak naprosto v pořádku. Věřme, že i Eva Pilarová se nakonec na pódia vrátí.

Témata: Eva Pilarová Josef Zíma