Lucie Vondráčková: Nudle z nosu a nemoc! Fanoušci se hned ozvali!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 11:21

Lucie Vondráčková se po trapasu s filmem Perfect Kiss hodila marod a fanoušky si tím opět získala na svou stranu. Její příznivci se v těchto dnech předhánějí v tom, kdo poskytne lepší recept, jak nemoc vyléčit.

Když dala Lucie Vondráčková před časem rozhovor časopisu Maminka, mluvila v něm o tom, jak první zimu v zámoří chytila „brutální kanadskou chřipku“, při které si prý chcete vyrvat ohryzek z těla. Kanada se jí přesto zaryla pod kůži a dvojnásobná maminka se do ní ráda vrací. Jenže tentokrát se tam zase nastydla.

„Jsem pořád nachlazená, takže mluvím jako Diogenes ze sudu. Jéžiš, teče mi nudle, božínku. No já to vydržím,“ nechala se Vondráčková mimo jiné slyšet na záběrech, které sdílela na sociální síti. A fanoušci se vzápětí začali předhánět v tom, kdo přinese lepší recept na vyléčení.

Lidé Vondráčkové radí např. zázvorový čaj, sirup z rýmovníku, ale i panáka slivovice, který však bude za oceánem nejspíš těžko k sehnání. „Luci, rýma je přemíra nezpracovaných informací, takže čaj a vše si probrat. A rýma, slibuji, bude fuč,“ vzkázala herečce a zpěvačka jedna z fanynek.

Jiná fanynka se ale domnívá, že vzhledem k vytížení dvojnásobné maminky na žádnou léčbu nedojde. „Lucinko, která máma poctivě vyleží chřipku, kór když je sama...“ ptá se Miluška. „Holka seš dobrá. Tak se drž,“ dodala žena, která Lucii drží palce.

Témata: Lucie Vondráčková