Karel Gott (†80): Složité chvíle po smrti Mistra… Vondráčková promluvila!

Karel Gott a Helenka Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 8:25 | Aktualizováno: 18. listopadu 2019 22:40

Helenu Vondráčkovou smrt váženého kolegy Karla Gotta velice zasáhla, i po měsíci a půl se s ní stále srovnává. Jak prozradila, poznat je to především na koncertech. Co se na nich děje?

Když Karel Gott (†80) počátkem října podlehl vážné nemoci, byla to pro Helenu Vondráčkovou velká rána. Ze svých pocitů se tehdy potřebovala vypsat na sociální síti. „Pro všechny lidi u nás i v zahraničí je to velká ztráta. Ztráta báječného člověka, vynikajícího zpěváka a kolegy,“ napsala na facebooku.

„Byl to velmi hodný, citlivý člověk, vždy ochoten pomoci komukoliv, kdo byl v nesnázích. Je mi to velmi líto. Vzpomínám na všechna naše společná vystoupení, ať to byly koncerty, televizní pořady... Kája mi bude velmi chybět!“ dodala tehdy.

Vondráčková by si moc přála, aby si mohli na společná vystoupení zavzpomínat i fanoušci. Vzešlo to z odpovědi na otázku, zdali nepřemýšlela o tom, že by na koncertech zařadila některou společnou píseň.

„Karel se nedá nahradit, takže je to složité, ale třeba se podaří, aby televize odvysílala naše společné vystoupení z newyorské Carnegie Hall, které je k dispozici,“ svěřila se legendární zpěvačka se svým přáním serveru denik.cz.

Témata: Karel Gott Helena Vondráčková